Bedding

Een steeds grotere groep van dieren maakt kennis met Hempbed hennepstrooisel. Het wordt niet alleen gewaardeerd voor het gebruik bij paard en pony, maar het is ook zeer geschikt voor in kooien van kleine huisdieren zoals, konijnen en cavia’s. Daarnaast wordt het ook toegepast bij geiten, kippen, koeien en een aantal dieren van de dierentuin staan op Hempbed hennepstrooisel.

Bij de teelt van hennep worden geen insecticiden of pesticiden gebruikt. Hempbed hennepstrooisel is milieuvriendelijk, dus, 100% biologisch!

Het is een gelijkmatig product. Een uitgekiende verwerkingswijze zorgt voor een constante en stofvrije kwaliteit van Hempbed hennepstrooisel.

Door de natuurlijke sponswerking van hennephout is de opname van vocht heel hoog. Zelfs ammoniak wordt hierdoor uitstekend geabsorbeerd en blijvend gebonden. Onaangename geuren worden zo grotendeels voorkomen. Bovendien kan aan Hempbed hennepstrooisel een eucalyptusolie worden toegevoegd. Dit ruikt niet alleen fijn, maar werkt ook nog luchtweg verruimend en  bacteriedodend.

GebruiksadviesHempbed hennepstrooisel vormt een stabiel bed en is bovendien zuinig in gebruik; het kan langer blijven liggen. Dit bespaart u niet alleen materiaal, maar voorkomt ook veel arbeid en beperkt uw mestvolume tot een minimum.

Voor een gebruiksadvies klik op de foto

Hempbed hennepstrooisel is verkrijgbaar in handzame verpakkingen van ca. 15 kg, met of zonder de toevoeging van eucalyptusolie.

de wereldKlik op kaart voor verkooppunten Europa of  voor een verkooppunt bij u in de buurt..!

Comments are closed.