Hennep sap

Sana Hemp JuiceSana Hemp Juice is het enige echte ruwe hennep sap dat verkrijgbaar is op de Europese markt. Het groene sap bevat het volledige spectrum van essentiële voedingsstoffen met het extra voordeel van grote hoeveelheden Cannabidiol (CBD), afkomstig uit het volwassen blad en knop van de legale industriële hennepplant.

Onze EU goedgekeurde en THC vrije hennep velden worden geteeld en geoogst in Nederland door boeren met meer dan 20 jaar ervaring!

Sana Hemp Juice is een koudgeperst puur rauw bevroren groene sap en wordt in zijn natuurlijke ruwe vorm geleverd, met niets toegevoegd of weggehaald en zonder conserveringsmiddelen. Het hennep sap wordt binnen twee minuten, na het verpakken, direct diep ingevroren om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen en enzymen behouden blijven. U kunt zo optimaal genieten van de ‘ruwe natuur’ zonder ongewenste verrassingen.

Informatie over dit product kunt u vinden op www.sanahempjuice.com en bent u nieuwsgierig naar het productieproces klik dan hier

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.